Főoldal / Hírek, aktualitások / Belépési szabályok

Belépési szabályok


Védettségi Igazolvánnyal kapcsolatos információk/tudnivalók

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy a 2021.04.27-én megjelent 194/2021. Kormány Rendelet alapján, mivel Magyarország elérte a 4 milliós átoltottságot a következő feltételek érvényesek a vendég fogadásra a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a VitalMed Hotel**** Sárvár és a Thermal Kemping**** Sárvár területén.

Kérjük, hogy a tájékoztatónkat alaposan olvassa el, az abban foglaltakat fürdőnk és szálláshelyeink kötelesek betartani minden esetben.

Vendégfogadás és a vendégek által igénybe vehető szolgáltatások:

Minden, 18. életévét betöltött vendégünknek rendelkeznie kell Védettségi Igazolvánnyal, melyet érkezéskor fel kell mutatni pénztáros/recepciós kollégánknak. Amennyiben érkezéskor nem áll rendelkezésére a Védettségi igazolvány, vagy azt az érkező vendég nem adja át ellenőrzésre, sajnos nem biztosíthatjuk szolgáltatásainkat számára. A jegyvásárlás, bejelentkezés során a vendégek a Védettségi Igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására külön is felhívhatók.

Fürdőnkben és szálláshelyeinken a Védettségi Igazolványt, egyéb igazolványát nem másolhatják le, adatait nem rögzíthetik, de megtekinthetik, ellenőrizhetik.

18 év alatti vendégeink, Védettségi Igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével korlátozások nélkül igénybe veheti szolgáltatásainkat, de érkezéskor a kollégáink elkérhetik személyi igazolványukat, vagy diákigazolványukat ellenőrzésre. 

Védettségi Igazolvánnyal rendelkező vendégeink és a felügyeletük alatt álló, 18 év alatti gyermekek részére a VitalMed Hotel**** Sárvár reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók, a maszk viselése számukra nem kötelező sem kültéren, sem beltéren.

Üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:

Az üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek látogathatják a VitalMed Hotel**** Sárvárt és a  Thermal Kemping**** Sárvárt egyaránt Védettségi Igazolvány nélkül is, további szolgáltatásbeli korlátozások mellett.

Az üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek fogadásának feltétele az utazást igazoló Nyilatkozat megléte, melyet érkezéskor recepciós kollégánk ellenőriz a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően. Kérjük ezt előre nyomtassa és töltse ki, amennyiben érkezéskor nem adják át kollégáinknak, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. 

Védettségi Igazolvány nélkül érkező üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégeink részére a maszk viselése a szálloda teljes területén kötelező, illetve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő gyógyászati kezelésein kívül más szolgáltatásait nem vehetik igénybe. Szállodánk reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vendéglátó helyiségeinek terasza igénybevehető.

Védettségi Igazolvánnyal rendelkező üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégeink számára a szálloda minden szolgáltatása korlátozás nélkül igénybe vehető. A felügyeletük alatt álló, 18 év alatti gyermekek részére szállodánk reggelizője és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egyéb vendéglátó helyiségei korlátozás nélkül látogathatók.

Rendelkezések:

A védettség igazolására a kormányrendeletben foglaltak szerint csak a Védettségi Igazolvány  (plasztik kártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt és egyéb ellenanyag szintet bizonyító papír nem.

Kérjük Önöket, hogy a fenti szabályokat mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük, vigyázzunk egymásra!

Visszavárunk!

További hírek

Belépési szabályok
Belépési szabályok