A VitalMED Hotel**** a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodája, amely az impozáns fürdőkomplexummal egy épületben található. A vendégeknek így maximális kényelmet nyújt, hiszen az épület elhagyása nélkül elérhető a fürdő valamennyi egysége.

Az otthonos kényelmet biztosító, családias hangulatú szálloda 26 db légkondicionált, erkélyes, utca vagy fürdő oldali panorámával rendelkező szobával áll egész évben vendégeink rendelkezésére, amelyből 1 lakosztálya és 2 családi szobája minden igényt kielégít.

A test és a lélek újjászületéséről a sárvári gyógyvíz, a relaxáló és frissítő gyógy- és wellness kezelések, az exkluzív szaunavilág és nem utolsó sorban a szakértő és vendégszerető személyzet gondoskodik.
A szobákba bekészített fürdőköntösbe bújva kényelmesen megközelíthető a Gyógy- és Wellnessfürdő medencetere valamint a gyógyászati és wellness részleg is.

A legmagasabb szintű kiszolgálásban, életre szóló élmények megszerzésében szeretnénk részesíteni vendégeinket, ezért szobaáraink a fürdő szolgáltatásainak korlátlan igénybe vételét tartalmazzák:

  • korlátlan, érkezés és utazás napján is egész napra érvényes belépés a több mint 5000 nm vízfelülettel rendelkező Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, valamennyi medence, csúszda, játék, pihenőtér használatával
  • korlátlan belépés a szauna-világba (a szauna fürdőruha nélküli terület és 12 éves kor felett használható)
  • ingyenes fitnesz terem használat
  • játszóház szakképzett óvónőkkel
  • szauna lepedő, fürdőköntös

A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal, időközi akciós csomagokkal várja vendégeit!