Szállodánk parkolója egy zárt, rendszámfelismerő sorompókkal elválasztott területen, közvetlenül a szálloda előtt áll vendégeink rendelkezésére, minden szobához tartozik egy beállóhely vendégeink kényelme érdekében.

A zavartalan érkezéshez javasoljuk, hogy előre küldje meg nekünk gépkocsija rendszámát, melyet az itt tartózkodás idejére felprogramozunk rendszerünkbe.

A parkolási díj 1500 Ft/éjszaka, amely teljes egészében levásárolható a következő szolgáltatások igénybevétele esetén:

-  étel- és italfogyasztás a Bubble Beach Bárban a strandterületen (pizzák,  melegszendvicsek, lepények, fagylalt, óriáspalacsinták, bubble waffle, széles ítalkínálat, koktélok, limonádék) – szállodavendégeknek a kulcskártya felmutatása esetén 10% kedvezményt adunk, a fogyasztás szobaszámlára terhelhető.

-  gyógy- wellness- és beauty kezelések (szállodai csomag esetén a kedvezmény nem érvényesíthető)

-  bowling pálya használat

-  kalandpark minden szolgáltatása (kötélpályák, szabadulójáték, íjászat, famászás aranymosás) - szállodavendégeknek a kulcskártya felmutatása esetén 10% kedvezményt adunk.

-  levásárolható a fürdő előterében lévő Spa Shopban (sárvárfürdő prémium kézműves kozmetikumok, ajándéktárgyak, helyi termelők termékei, prémium finomságok, vitaminok, étrendkiegészítők, bio gyümölcslevek, teák stb)

Minden elköltött 2000 Ft után visszavonjuk Önnek a parkolás árát. Az egyes elfogadóhelyeken elköltött összegek nem összevonhatóak.

A kedvezmény kizárólag szobaszámlára történő fogyasztás esetén érvényesíthető. Az elutazás napján a szobaszámlára történő vásárlás nem lehetséges.

Elutazás napján a fürdő- a szaunavilág és a fitneszterem térítésmentesen tovább használható, azonban kérjük, hogy a parkolóból 11 óráig kiállni szíveskedjenek. Utazás napján 11 óra után a parkoló csak kollégáinkkal történő egyeztetés, és további parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.