A Gyógy- és Wellnessfürdő már megérkezéskor impozáns látványt nyújt. Különleges építészeti megoldások, praktikum, mégis lenyűgöző külső és belső összhang fogadja a látogatót.

Az impozáns fürdőcsarnokból - ahol a nagyszülők gyógyíthatják fáradt tagjaikat a gyógyvizes medencékben – egy folyosón át juthatunk az új, legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző, amfiteátrum-szerűen szétterülő új családi fürdőszárnyba, mely csupa kaland.
De miért is érkeznénk másért egy fürdőbe, mint a kikapcsolódás, a víz élvezete érdekében? Nálunk ebben sem szenvedhet hiányt, hisz egyedülálló gyógyvízzel rendelkezünk, aminek áldásos hatását évtizedek óta hasznosítjuk.

Külső és belső élménymedencékkel, sodrófolyosóval, vízbuzgárokkal és ezen kívül még sok különleges, vizes elemmel tesszük változatossá és élvezetessé az önfeledt lubickolást, nem beszélve a családi fürdőszárny attrakcióiról: hullámmedence, bébi medence, gyermek medence sok-sok játékkal, családi csúszdák és óriáscsúszdák.
Persze ez a „vizes-kínálat” nyáron tovább bővül egy óriási strandmedencével, fejesugró öböllel, gyermek kalandmedencével, a 3 emelet magas versenycsúszdával és óriáscsúszdákkal, hullámmedencével és gyermek élménymedencével.

A szaunázás szerelmeseit az exluzív szauna-világban finn-, gőz-, aroma-, bio-, soft-szaunák garantálják a tökéletes ellazulást.

Nem is lehetne teljes a kikapcsolódás akkor, ha gyermekeinket nem tudnánk biztonságos kezekben. Mi erre is nagyszerű megoldást nyújtunk, a kisgyermekek felügyeletét nyugodtan diplomás óvónőinkre bízhatják, akik egész napra elfoglalják a gyermekeket bábszínházzal, kézműves játékokkal, mókás vetélkedőkkel.

Ha pedig a fürdőzés közben megéhezne a család, a papucsból ki sem kell lépni, hisz a medencéktől pár méterre önkiszolgáló éttermet, kávézót, cukrászdát, sörözőt találhatnak, ki-ki a fogára való falattal!