Szállodánkban bőséges svédasztalos reggelit kínálunk Vendégeinknek, félpanziós ellátás keretében svédasztalos vacsorát vehetnek igénybe a szálloda mellett található négycsillagos színvonalú étteremben, mely egy fedett folyosón közelíthető meg.

Valamennyi szoba- és csomagárunk bőséges svédasztalos reggelit tartalmaz, melyet a VitalMed Hotel reggeliző termében szolgálunk fel.

Félpanziós ellátás keretében svédasztalos vacsorát vehetnek igénybe vendégeink:

  • a szálloda mellett található szintén négycsillagos szálloda étteremében, mely egy fedett folyosón keresztül közelíthető meg. A modern és kényelmesen berendezett „La Caraffa” étterem büféasztalon kínálja a magyar és nemzetközi konyha remekeit, menü ebéd pedig a hotel bár részében fogyasztható el.
  • a szálloda bejáratával szemben található Harmónia Hotel és Étterem otthonos légkört és hazai ízeket kínál vendégeink részére. 
  • a fürdő önkiszolgáló éttermében, a Thermal Étteremben a hagyományos ételek mellett reform és diétás menük is megtalálhatóak.

A cukrászdában fagylaltkülönlegességek, sütemény-csodák csábítják a vendégeket egész évben. A fürdőben található drinkbár a délutáni kávézások vagy az esti koktélozások hangulatos helyszíne lehet. A fürdő vendéglátó egységeiben elfogyasztott ételek és italok árából 10% kedvezményt biztosítunk, szobaszámlára terhelhetők és elutazáskor fizethetők.

Tavasztól őszig magas színvonalon és gazdag kínálattal áll vendégeink rendelkezésére az élménymedence felett található drinkbár és a strand területén működő vendéglátó egységek.

A számos gasztronómiai kínálat közül szabadon választhatnak vendégeink.