Check-in, check-out

A szállodai szobák elfoglalása 14 órától lehetséges, az utazás napján a vendégek 11 óráig használhatják a szobákat, ezt követően a fürdő szolgáltatásai egész nap térítésmentesen vehetők igénybe. Amennyiben vendégeink szeretnének szállodai szobájukban tovább maradni, szabad kapacitás és felár esetén lehetőség van késői kijelentkezésre.

Gyógy- és Wellnessfürdő használata

A szálloda vendégei chipkártyás karórával léphetnek a fürdő, a szauna-világ és a fitnesz terem területére. A belépőóra biztosítja számukra a fürdő részlegeinek egész napos, korlátlan, ingyenes használatát.

Szauna-világ

A szaunavilág fürdőruha nélküli terület, 12 éves kortól engedélyezett a használata.

Fürdőköntös, törölköző

A szobába bekészített fürdőköntös, fürdőlepedő, törölköző térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére, melyet távozáskor kérünk a szobában hagyni. A szaunalepedőt a szauna-vilgában, a bézs színű strandtörölközőt a hotel recepción szíveskedjenek kérni vendégeink.

Minibár

A minibárból az italok és snackek térítés ellenében fogyaszthatók. A minibárból való fogyasztás jelzésére kérjük vendégeinket, hogy használják a kilincsre akasztható kártyát. Az utazó szobák minibár ellenőrzése naponta történik.

Széf

A szobákban a széf használata díjtalan, a recepción igényelhető mágneskártyával, illetve saját bankkártyával is üzemeltethető. A szálloda csak a széfekben elhelyezett értékekért, tárgyakért vállal felelősséget.

Parkoló

A szálloda előtt sorompóval lezárt, kamerával megfigyelt parkoló térítésmentesen áll a szállodánk vendégei rendelkezésére.

Fizetési feltételek, foglalás lemondása

Szobafoglalás esetén az első éjszaka ára előlegként fizetendő. Kérjük, foglalás esetén a számlázási címet megadni szíveskedjenek. Az utaláshoz szükséges adatokat a visszaigazolásban adjuk meg. A foglalás csak az előleg beérkezése után érvényes, a fennmaradó éjszakák ára a szállodában történő tartózkodás alatt fizetendő. Lemondás érkezés előtt 5 nappal lehetséges, ekkor az első éjszaka ára visszatérítésre kerül, vagy egy következő foglalásnál beszámítható, ezt követő lemondás esetén, az első éjszaka ára kötbérként kerül felszámolásra. Lemondást kizárólag írásos úton fogadunk el. Abban az esetben amennyiben vendégeink a visszaigazolásban szereplő távozási időpontnál előbb hagyják el a szállodát, a foglalás teljes értéke kiszámlázásra kerül.

Általános Szerződési Feltételek