Standard kétágyas szoba a VitalMed Hotelben Sárváron

1 darab, 66 m2 alapterületű, külön nappali és hálószoba résszel, egy fürdőkádas és egy zuhanyzós fürdőszobával, kettő erkéllyel rendelkező szobaegység, mely tökéletes választás családok számára vagy hosszabb tartózkodásra érkező vendégeknek is. További egy standard kétágyas szobával is összenyitható, így több generáció számára is kényelmes elhelyezést nyújt. A szobában egy darab 200*200 cm méretű ágy és egy kanapéágy.

Ajánlatkérés

Kérje személyreszabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül.

Ajánlatkérés

A szobák felszereltsége

  • egyedileg szabályozható légkondicionálás
  • LED TV
  • telefon
  • ingyenes Wi-Fi internet csatlakozás
  • elektronikus zárrendszer
  • széf
  • minibár
  • hajszárító

További szobáink

Összenyitható szobák
Összenyitható szobák
Lakosztály
Lakosztály
Családi szobák
Családi szobák
Kényeztető masszázsok
Kényeztető masszázsok
TB támogatott gyógykúrák
TB támogatott gyógykúrák
Fitnesz terem
Fitnesz terem
Gyógyír minden mozgásszervi problémára
Gyógyír minden mozgásszervi problémára
Páros kezelések
Páros kezelések

Felejtse el a hétköznapokat, ajándékozza meg önmagát egy wellness élménnyel! Egzotikus illatú virágvarázs masszázs, tibeti hangmasszázs, lávaköves masszázs, kényeztető kádfürdők, ayurvedikus kezelések… Ugye milyen jól hangzik?

NEAK támogatott gyógykúra évente kétszer Önnek is jár! Fáj a háta vagy a dereka? Reumatológus szakorvosaink beutaló nélkül felírják Önnek a megfelelő kezeléseket és a fürdőkúrát.

A sportolni, mozogni szeretőknek kínáljuk fitnesz termünk szolgáltatásait, a csoportos edzéseket, az uszodát és nyáron sportpályáinkat. Szakképzett edzőink segítenek Önnek célja elérésében.

A minősített sárvári gyógyvíz hatását tradicionális gyógykezelések, szakképzett terapeuták, reumatológus orvosaink kiváló szaktudása és a legmodernebb terápiás módszerek teszik teljessé.

Oszd meg az élményt pároddal vagy akivel csak szeretnéd! Páros aromamasszázsok, hangmasszázs, illatos lávaköves masszázs, kényeztető kádfürdő – minőségi idő együtt!