Standard kétágyas szoba a VitalMed Hotelben Sárváron

Standard szobáinkból 3x2 szoba összekötő ajtóval, ami kényelmes elhelyezést nyújt családok, barátok számára is. 2x22-25 m2 alapterületű, fürdőkádas, többségében erkélyes szobák, 200*200 cm méretű dupla ággyal vagy francia ággyal. A kényelmes berendezésű szobák egy- vagy kétágyas elhelyezéssel vehetők igénybe, nagy részük pótágyazható, külön kérésre kettő pótággyal is bővíthető.

Egy standard és egy superior szobánk összekötő ajtóval, ami kényelmes elhelyezést nyújt családok, barátok számára is.

Superior szobáinkból 1x2 szoba összekötő ajtóval, ami kényelmes elhelyezést nyújt családok, barátok számára is. 2x22-25 m2 alapterületű, fürdőkádas, többségében erkélyes szobák, 200*200 cm méretű dupla ággyal vagy francia ággyal. A kényelmes berendezésű szobák egy- vagy kétágyas elhelyezéssel vehetők igénybe, nagy részük pótágyazható, külön kérésre kettő pótággyal is bővíthető.

Egy superior és egy lakosztály is összekötő ajtóval, ami kényelmes elhelyezést nyújt családok, barátok számára is.

Ajánlatkérés

Kérje személyreszabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül.

Ajánlatkérés

A szobák felszereltsége

  • egyedileg szabályozható légkondicionálás
  • LED TV
  • telefon
  • ingyenes Wi-Fi internet csatlakozás
  • elektronikus zárrendszer
  • széf
  • minibár
  • hajszárító

További szobáink

Összenyitható szobák
Összenyitható szobák
Lakosztály
Lakosztály
Családi szobák
Családi szobák
Kényeztető masszázsok
Kényeztető masszázsok
TB támogatott gyógykúrák
TB támogatott gyógykúrák
Fitnesz terem
Fitnesz terem
Gyógyír minden mozgásszervi problémára
Gyógyír minden mozgásszervi problémára
Páros kezelések
Páros kezelések

Felejtse el a hétköznapokat, ajándékozza meg önmagát egy wellness élménnyel! Egzotikus illatú virágvarázs masszázs, tibeti hangmasszázs, lávaköves masszázs, kényeztető kádfürdők, ayurvedikus kezelések… Ugye milyen jól hangzik?

NEAK támogatott gyógykúra évente kétszer Önnek is jár! Fáj a háta vagy a dereka? Reumatológus szakorvosaink beutaló nélkül felírják Önnek a megfelelő kezeléseket és a fürdőkúrát.

A sportolni, mozogni szeretőknek kínáljuk fitnesz termünk szolgáltatásait, a csoportos edzéseket, az uszodát és nyáron sportpályáinkat. Szakképzett edzőink segítenek Önnek célja elérésében.

A minősített sárvári gyógyvíz hatását tradicionális gyógykezelések, szakképzett terapeuták, reumatológus orvosaink kiváló szaktudása és a legmodernebb terápiás módszerek teszik teljessé.

Oszd meg az élményt pároddal vagy akivel csak szeretnéd! Páros aromamasszázsok, hangmasszázs, illatos lávaköves masszázs, kényeztető kádfürdő – minőségi idő együtt!